הרכבת עדשות סיקרליות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

31/07/2019 | 12:17 | מאת: קוביצ'ק נתן.

עברתי השתלה ב 2 העינים לפני קרוב ל 30 שנה השתמשתי בקביעות עם עדשות מגע קשות התחלתי להשתמש בעדשות סקרליות לאחר המלצה של מס' אופטרמיסטים. לאחר בדיקה של חודשים רבים העדשות מותאמות נכון, אני מגיע איתם לריאה 6/6 אבל לאחר כמה שעות בודדות שאני מרכיב אותם זה מתחיל ללחוץ לי ועיני מדאימות העינים כבר קיבלו ע"פ מרשם רופאים גם אנטביוטקה וגם סטרוידים. האם יש איזה שהוא מענה איך משתמשים ולא סובלים תודה רבה.

יש מקרים בהם טיפות נגד יובש חכולות לעזור. לנסות להרכיב העדשות פחות שעות ביום.

מנהלי פורום בריאות העין