קרטקונוס וכלור...................................

דיון מתוך פורום  בריאות העין

26/07/2019 | 16:56 | מאת: גלי

שלום. בת 32 עם קרטקונוס. אני שוחה באופן קבוע. כשאני בג'קוזי שורפות לי העיניים אני מניחה בגלל הכלור. זה מזיק לעין? שאשים משקפת כשאני בג'קוזי? תודה. שאלה נוספת למה נועד טיפות סיסטיין? ולמה נועד הילו קומוד? תודה

הצריבה יכולה להיות מכלור, חשוב להקפיד לא לשחות עם עדשות מגע. סיסטיין הן טיפות לחות שיכולות לעזור במצב של גירוי בעיניים. בכבוד רב ד"ר מיכאל היימס

29/07/2019 | 11:59 | מאת: גלי

ד"ר היימס שלןם. אין לי עדשות מגע. למה מיועד הילו קומוד? ולמה מיועד סיסטיין? זה לאותה מטרה? כשיש גירוי בעיניים? כי הילו קומוד זה ללא חומרים משמרים. לכן שואלת.

מנהלי פורום בריאות העין