חומר ניקוי שנכנס לעין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

17/07/2019 | 12:05 | מאת: אור

שלום, לפני כשנה נכנס לי חומר ניקוי לעין. רופאת העינים ראתה שיפשוף ושריטות ונתנה טיפות ומשחה וחזרתי לביקורת לאחר 3 ימים. בפני הרופא שעשה ביקורת, ציינתי שרואה מטושטש בעין יותר מהרגיל (מרכיבה משקפיים ובמילא זה חלף לאחר כשבועיים) הוא טען שאין קשר למקרה, שעצב הראיה לא נפגע, ושהעין החלימה לגמרי ואין צורך בהרחבת אישונים. אפילו שעבר זמן מאז, השאלה שלי האם כן היה מומלץ לבצע בדיקות נוספות בזמנו והאם כדאי לבצע כעת ?

רופא העיניים מחליט איזה בדיקות לעשות עפ"י המקרה ולפי. הממצאים. בכבוד רב ד"ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין