קרטוקונוס ב2 העיינים.

דיון מתוך פורום  בריאות העין

10/07/2019 | 11:54 | מאת: יעל

היי- אני מתגוררת בספרד, עברתי לא מזמן (מכוסה עדיין בארץ ומשלמת את כל הביטוחים כפול)* ואובחנתי בקרטוקונוס לאחר בדיקה אצל שני רופאים, סריקת קרנית וכו בשתי העיניים. כעת בעין שמאל רואה מטושטש. הקפיצה במספרים בשני העיניים יחסית גדולה- מ1-ל3 כאן המומחה קרנית המליץ לי על השתלת טבעות בקרנית ב2 העיניים -כטיפול ראשוני ורק במידה ורואים התקדמות בהמשך על טיפול קרוסלינקינג. בכל מקרה נאמר לי שלא כדי לעשות עדשות טרם השתלת הטבעות כיוון שהמספר ישתנה. א.האם ההמלצה שונה בארץ מבחינת קדימות הטיפול ב. האם זה פרוצדורה שמכוסה עי קופות החולים

יש דעות שונות. יש לגשת לבדיקה של רופא עיניים שיתן המלצות בהתאם למצב העין. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין