יובש שנה אחרי ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  בריאות העין

09/07/2019 | 09:01 | מאת: שלמה

שלום! לפני יותר משנה עברתי ניתוח לייזר להסרת משקפיים ועדיין אני סובל מתופעה של יובש בבקרים שעובר רק לאחר מתן טיפות. האם זה נורמלי? האם יש דרך להחזיר את המצב בנושא למה שהיה לפני הניתוח (אז מעולם לא חויתי תופעות של יובש בעיניים)? ד.א גם טיפות עיניים לפני השינה לא מקילות על התופעה.

רוב הסיכויים שהיובש יסתדר. מומלץ בינתיים טיפות בטיפות לחות וקומפרסים חמים. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

10/07/2019 | 10:16 | מאת: שלמה

תודה על התשובה! אשמח להסבר על הקומפרסים, איך לעשות וכמה פעמים ביום..

10/07/2019 | 11:57 | מאת: אחד

אם אתה שנה אחרי הניתוח ויש יובש אז זה ישאר... אחת מתופעות הלוואי של הניתוח זה יובש בעיניים. כמובן שיובש קשור גם למזגנים, עונות והאם אתה כל הזמן מול מחשב? אני יכול לומר לך שהאופטומטריסט שלי אמר לי מידי פעם למצמץ בעיניים במכוון וגם להסיט את המבט ממסך= כי כשהעין כל הזמן על המסך היא פחות מעפעפת. בהצלחה

10/07/2019 | 13:53 | מאת: שלמה

האמת היא שאני לא כל הזמן מול מחשב. במהלל היום לעיתים נדירות אני מרגיש יובש, רק כשאני קם בבוקר יש לי יובש חזק.

חימום עם שקית חימום. פעמיים ביום ל 10 דקות.

מנהלי פורום בריאות העין