לפני ניתוח קטרקט. יובש בעיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

08/07/2019 | 13:39 | מאת: נוגה

בת 60. סובלת מיובש קשה. ומעיניים אדומות כבר מספר חודשים. אמורה לעבור קטרקט. הרופא אמר שיכולות להיות בעיות לאחר הניתוח כשאני כבר מגיעה במצב של יובש חמור ועיניים אדומות רוב הזמן. לקחתי שבועות מספר, סטרואידים להורדת האדמומיות. מפחדת מעניין ניתוח קטרקט אם כל הזמן אני סובלת. מה יקרה אחרי שהעין תנותח?

היובש יכול להחמיר לאחר הניתוח ולכן מומלץ שימוש בטיפות לחות ומעקב צמוד לאחר הניתוח. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין