דלקות עיניים חוזרות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

08/07/2019 | 00:50 | מאת: לורן

שלום רב, לפני כשנתיים הייתה לי דלקת בעין במשך חודש, העין הייתה נפוחה (סגורה לגמרי) ועשו לי בדיקות אך לא מצאו מה הסיבה ולכן אשפזו אותי עקב זה. אחרי טיפול במשחות הדלקת עברה אבל מאז כואבות לי העיניים על בסיס יום יומי וכל חודש- חודשיים חוזרת הנפיחות. חשוב להדגיש שזה כל פעם בעין אחרת ושאין אדימות בעין, רק כאבים ונפיחות. אני ממש מיואשת מהמצב ומהכאבים. הפסקתי להתאפר בגלל זה לפני שנתיים אך אין שום הטבה במצב. מה זה יכול להיות? איזה בדיקות עוד ניתן לעשות?אשמח לעזרה

שלום רב, ממלית להיבדק אצל נוירואופטלמולוג כנראה מדובר במיגרנה של העין. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין