טיפול לייזר לאחר הימצאות חור ברשתית

דיון מתוך פורום  בריאות העין

07/07/2019 | 21:34 | מאת: שלומי

שלום רב, מצאו אצלי לאחר בדיקה תקופתית חור בעין ימין ברשתית, החור נמצא רחוק משדה הראיה ולפי הבנתי לא אמור לפגוע בתפקוד. קיבלתי המלצה לעבור ניתוח לייזר על מנת לבצע הקפה של החור וסגירתו כדי שלא יתפתח. כחודש לאחר הניתוח התחלתי להרגיש כאבים כמו סוג של לחץ באיזור עין ימין למעלה שם בוצע תיקון הלייזר. בביקורת שעשיתי הרופאה לא ראתה משהו מיוחד ואמרה שהכל תקין. אני ממשיך לסבול מכאבים בעין שמקרינים גם לראש וגורמים לי לכאבי ראש. חשוב לציין שהכאבים לא קבועים ולפעמים זה יום בשבוע או יומיים. שאלו אותי אם אני סובל מסינוסיטיס והשבתי שלא. האם זה משהו שיעבור או שצריך לבדוק יותר לעומק ויש סיבה לדאגה?..אשמח לתשובתכם המהירה.

שלום רב, הפורום עוסק בתחום קרנית ולא בתחום רשתית. יש לפנות לפורום המתאים. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין