החלפת עדשה בעיניים...........

דיון מתוך פורום  בריאות העין

07/07/2019 | 16:34 | מאת: רוני

שלום, שמעתי שלסובלים מקטרט מחליפים עדשה בעין ואז בעצם אפשר לעשות להם תיקון מספר והם לא צריכים משקפיים. אז למה לצעירים לא עושים ניתוח שכזה במקום לייזר? האם העדשה הזו לא תקבל קטרט נוסף? האם הם לא יסבלו בעתיד מקושי בראיה מקרוב?

שלום רב, ניתוח קטרקט ברב המקרים מושתלת עדשה עם מספרים לפי נתוני הראייה. רק לאחר בדיקה מקיפה ניתן לתת מידע לאיזה סוג ניתוח מתאימים. קטקרט על עדשה חדשה נדיר מאוד וכמעט ולא קורה. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין