ירידה קיצונית בלחץ תוך עיני + קטרקט (בת 59)

דיון מתוך פורום  בריאות העין

07/07/2019 | 02:29 | מאת: אורנה

היי, בת 59. גלאקומה במשפחה אז נבדקת קבוע והלחץ תקין בערך 15. לאחרונה טשטושי ראיה קשים וFLOATERS אז הלכתי למומחית רשתית בכירה ** אבחנה שהרשתית תקינה אבל יש קטרקט ב-2 העינים ** הלחץ שמדדה = 10! 1) האם יש קשר בין הקטרקט לירידה הקיצונית? 2) האם יש בעיה אחרת שהערך מעיד עליה (אמרה שזה הגבול התחתון) 3) האם לחץ נמוך יכול להגביר טשטושי ראיה ומה אפשר לעשות להעלותו? המון תודה ♥

הלחצים אינם קיצוניים. לא סביר שיש קשר לקטרקט. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

07/07/2019 | 17:12 | מאת: אורנה

המון תודה על המענה המהיר. הלחצ לא קיצוני הירידה כן. מעולם לא היה מתחת ל15. ממה נכרמת ירידה כזו והאם הלחצ הנמוך גם הוא מוסיף לטשטוש? שבוע טוב :)

מנהלי פורום בריאות העין