ממצאים בעיניים של בני בן ה 12

דיון מתוך פורום  בריאות העין

03/07/2019 | 15:21 | מאת: יהודית

שלום רב.בני שנים סובל מאסטמה ואלרגיות בינהם גם בעיניים עיניו לעיתים אדומות כל פעם מאובחן או בדלקות או ביובש או אלרגיה.האדום חזר שוב היינו בבדיקה והרופאה אמרה דלקת אלרגיה נתנה טיפות לחודש וכתבה ממצאים שראיתי רק אחכ.spks בקרנית מימין תחתונה מעט.בהיפוך עפעף תגובה פפילרית טמפולרית.מה זה בבקשה?קוראת מבינה כי זה כיבים שיכולים להביא לאיבוד ראייה.בני עםמשקפיים שנה וחצי והמס עלה מ רבע ל3 ל4 וחצי בשנה וחצי.האם העליה מסוכנת וקשורה לספקס?האם המצב מסוכן מצריך בדיקה יסודית של ביח ולא רןפא קהילה?ומזה התגובה הפפילרית בבקשה.אודה לתשובה בהקדם מודאגת.

מדובר בתגובה וממצאים אופיניים לדלקת אלרגית. יש צורך במעקב רופא עיניים אפשר בקהילה. אין הכרח להגיע לבית חולים. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין