נקודות לבנות בשדה ראייה לאחר עיטוש

דיון מתוך פורום  בריאות העין

01/07/2019 | 21:16 | מאת: שימי

שלום יצא לי מספר פעמים החודש להתעטש כ-10 פעמים בערך אחד אחרי השני או להשתעל בחוזקה .לאחר מקרה כזה אני רואה נקודות לבנות/שקופות בשדה הראייה בעיקר על רקע קיר לבן אבל לא רק.הדבר מפסיק לאחר כ-20 שניות בערך.השאלה למה ,לחץ דם ? האם הדבר מסוכן ? ואם כן לאיזה רופא ללכת.בזמן רגיל אין לי כזה דבר.למרות שאם אסתכל לשמים כחולים כן אראה נקודות אבל זה לא אותו דבר.כבן 40 ללא בעיות פרט לקוצר ראייה וקרטוקונוס.אק.ג. שעשיתי לצורך בדיקה שגרתית בלבד יצא תקין תודה רבה

ככל הנראה מדובר בעכירויות בתוך נוזל העין. תופעה חסרת משמעות. מומלצת בדיקה של רופא עיניים לשלול מקור אחר לבעיה. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין