אדמומיות בעין ימין למעלה משבועיים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

29/06/2019 | 23:17 | מאת: אלי

שלום ד"ר מזה כשבועיים יש אדמומיות קלה בעין ימין שלי, האדמומיות היא בחלק שיותר קרוב לאף. לפני כשבוע הייתי אצל רופא עיניים שאמר לי שמדובר בדלקת עיניים קלה, ונתן לי טיפות עיניים לוטומקס. לאחר שבוע של שימוש, ללא שינוי ניכר. ניגשתי לרופא עיניים אחר, שאמר שמדובר באדמומיות שמקורה מהשמש. ונתן לי טיפות עיניים לקרימול. השאלה שלי, האם זה יעבור? האם עליי לחשוש שמדובר אולי במשהו אחר? יכול להיות שבבדיקה של שני רופאים שונים ראו דברים שונים? אשמח לשמוע את דעתך.

שלום רב, לכל רופא ודרכי הטיפול שלו לפי מחקרים ונבדקים במהלך השנים. יכול להיות כי מדובר בדלקת ויראלית או לי ביובש קיצוני או אולי באלרגיה עונתית או לאווויר ממוזג. לצערי לל א בדיקה אין לי דרך לעזור. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין