שעורה כלואה בתוך העין בחלק הפנימי

דיון מתוך פורום  בריאות העין

22/06/2019 | 21:27 | מאת: מיכל

שלום, יש לי כבר 8 חודשים שעורה כלואה בחלק הפנימי של העין. רופא העיניים לא רצה להפנות לניתוח ואמר לחכות. קיבלתי טיפות עיניים ומשחה וזה לא עזר ועשיתי קומפרסים. המצב קצת השתפר. האם אחרי 8 חודשים ישנה יעילות גם אם קטנה להמשך קומפרסים חמים? והאם יכול להיות מצב שיהיו 2 שעורות באותה עין? כי קמתי בבוקר עם תחושה של גוש מציק בחלק העליון של העפעף. תודה מראש

שלום רב, ללא בדיקתך אין דרך לעזור לך. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין