בעיות שונות בעיניים- אשמח לעזרה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

21/06/2019 | 16:45 | מאת: אנונימי

צהריים טובים בן 18 יש לי כמה שאלות בנושא העיניים עברתי 4 בדיקות הרחבת אישונים השנה, oct ושדה ראייה האם יש בכך להזיק לעיניים ? יש לי פלוטרס מגיל קטן ולאחרונה גם הבזקים במעבר מאור לחושך כאשר אני מזיז את אישוניי, בשבוע וחצי האחרונים אני שם לב כי גם ביום כאשר אני מזיז את אישוניי אל אזור עם אור (למשל לחלון) קיים הבזק קטן האם שתי התופעות הללו מסוכנות בהנחה ואין היפרדות רשתית ? אישוניי לא זהים חטפתי מכה מכדור טניס לפני כחצי שנה, לפני כל הבדיקות שעברתי האם יכול להיות שתופעה זו אינה קשורה למכה מהכדור (אישון שמאל גדול יותר ברוב הזמן-הוא זה שחטף את המכה, אך לפעמים אישון ימין גדול משמאל) האם יכול להיות שאם מדובר בבעיה נירולוגית 3 הרופאים וoct ושדה הראייה לא הבחינו בדבר אם לא הסבתי את תשומת לבם ? (או שהדבר פשוט מהמכה)

21/06/2019 | 16:47 | מאת: אנונימי

בנוסף לפעמים בעת שכיבה בליחה ופתיחת עיניי קיים רעד מסוים בשדה הראייה לשבריר שנייה

אין דרך לעזור לך ללא בדיקתך. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין