נגישות
נגישות

כלזיון - לקחת אנטיביוטיקה זו חובה?

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים

17/06/2019 | 00:40 | מאת: שחר

אובחן אצלי כלזיון בעפעף עליון ניתן לי מקסיטרול למשך שבוע פעמיים ביום שלא עזר וכעת לאחר שבוע רופא אחר רשם לי טוברקס משחה בלילה המוגלה התפוצצה ונשארה רק הבליטה, האם חובה לקחת אנטיוביטיקה או שיעבור לבד?

לקריאה נוספת והעמקה

אפשר להמשיך לטפל עם קומפרסים חמים ללא אנטיביוטיקה. בכבוד רב ד״ ר מיכאל היימס

מנהלי פורום רפואת עיניים