יובש בעין ממה זה נגרם?

דיון מתוך פורום  בריאות העין

08/06/2019 | 04:22 | מאת: יעל

שלום, יתכן יובש רק בעין אחת? בגדול אני לא מרגישה אבל מאחר ואני מרכיבה עדשות פתאום לא יכלתי להרכיב את העדשה הרופא אמר יובש ונתן טיפות. אבל אין תחושה של חול או אדמומיות. הבעיה מתבטאת רק כשאני רוצה להרכיב. האם זה מיתוס ששתיה של מים מרובה פותרת את הבעיה או משפרת? מה אפשר לעשות אני כבר כמה חודשים לא מסוגלת להרכיב עדשות? בבוקר אני מרגישה את היובש כשאני קמה. שוטפת הרבה פעמים פנים. ממה זה נגרם?

יובש יכול לגרום להפרעה בזמן הרכבת עדשות המגע. יש לשים טיפות לחות יחד עם עדשות המגע בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין