שטף דם בצד העין-על העור

דיון מתוך פורום  בריאות העין

24/05/2019 | 00:14 | מאת: אפרת

שלום רב, לאחרונה אני נמצאת בתהליך מאסיבי של ירידה במשקל והשבוע הבחנתי בשטף דם קטן בצבע סגול מסביב לעין-על העור. השטף דם אמנם מאוד קטן אבל מאוד מטריד. האם יש קשר בין הירידה הדרסטית במשקל לבין שטף הדם? אציין שבמהלך התהליך הופיעו שטפי דם נוספים בגוף ונעלמו כלא היו. דבר נוסף, אני חשה בטוב ואף תרמתי דם השבוע.(שטף הדם הופיע לפני) תודה מראש על תשובתך

שלום רב, ללא בדיקה אין דרך לעזור לך. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין