אישונים מורחבים לאחר שינה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

23/05/2019 | 05:03 | מאת: אסף

שלום, אני לא חושב שזה משהו רציני אבל כן רציתי לברר בכל זאת. קרה לי מספר פעמים בשנה וחצי האחרונות שקמתי משינה חזקה עם אישונים מורחבים (בדיוק כמו במצב לאחר טיפות להרחבת האישונים אצל הרופא). קצת קשה לתאר מה אני רואה אבל הראייה אינה מטושטשת אלא יותר לא פרופורציונלית (עצמים מוקטנים בעיקר) וזה עובר לאחר 5-10 דקות. זה משהו שצריך לדאוג לגביו או שזה נובע ממאמץ בעיניים?

לא נשמע שיש סיבה לדאגה. אבל מומלץ לעבור בדיקה עם הרחבת אישונים ע"י רופא עיניים. בברכה, פרופ ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין