הדרדרות הראיה אחרי ניתו קטרט

דיון מתוך פורום  בריאות העין

21/05/2019 | 15:35 | מאת: Noa

במשך 20 שנה הראיה בעין הימנית היתה כמעט אפסית. בקושי צלליות. לא עשיתי עם זה כלום. בשנה האחרונה, אחרי שכנועים רבים עשיתי ניתוח קטרט. אחרי ניתוח, מצב הראיה שלי החמיר. בעין המנותחת אני רואה הכל בגלים. הרופא, מאוכזב מהתוצאות, סרב להמשיך לטפל בי והעביר אותי לאחר במחלקה, שהורה לי לעשות זריקה בעין כל 6,7 שבועות. המצב לא השתפר כלל. כבר 3 פעמים ניסו להתאים משקפיים שיעזרו לשפר את הראיה ללא הצלחה. בעצם אני רואה יותר טוב, יותר בנוח כשאני סוגרת את העין המנותחת. אבל הרופא אומר שאסור לוותר עליה ולסגור אותה. יש לך איזו עצה כיצד א י יכולה להפחית את הגלים שהופיעו בעין המנותחת, לאחר הניתוח? בתודה נועה

23/05/2019 | 15:13 | מאת: נועה

כבר רשמתי למעלה... מה לעשות אם אחרי ניתוח הקטרט הראיה הדרדרה...הראיה מהעין המנותח היא גלים גלים ומפריעה לראיה ולריכוז. אם אני סוגרת את העין , הראיה יותר קלה ונוחה. האם יש מה לעשות כי כל הרוםאים מתנגדים לסגיאת העין.

24/05/2019 | 14:43 | מאת: נועה

ניסיון שלישי. אחרי ניתוח קטרט, ראיתי הדרדרה כי דרך העין המנותחת אני רואה את הכל עם גלים גלים. אם אני סוגרת אותה הראיה דלי יותר נוחה. הרופא מתנגד שאני אסגור אותה לגמרי. יש פתרון אחר?

אפשר לשים על המשקפיים מבפנים סרט דביק לא שקוף ואז סיכוי שתהיה פחות הפרעה. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין