כאב בעין שמאל- מרכיבה עדשות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

18/05/2019 | 19:58 | מאת: יעל

שלום, אני מרכיבה עדשות קשות מגיל 16, היום אני בת 43. לפתע החלה לי בעיה של הרכבת העדשה בעין שמאל כלומר איך שאני מרכיבה אני מרגישה משהו נקודתי ( באזור מסויים בעין) שמפריע וכואב וממש לא נוח. לכן אני ישר מורידה את העדשה. ניסיתי שוב אחרי מספר ימים ולשווא. אני יודעת מה זה שלקות בעיניים ולמען ההגינות תמיד זו העין הבעייתית. העין הפעם לא שורפת או אדומה ולא מרגישים כלום כשאין עדשה. הייתי אצל רופא עיניים אמר שזה כלום שאין דלקת. שזה יובש. לי זה לא הגיוני כי יובש מתבטא בד"כ בשתי העיניים ויש הרגשה של צריבה או חול. בכל מקרה לא נתן טיפול . וכרגע כבר כואבת לי העין באזור הזה. אני גם מרגישה עייפות כתוצאה מכך. האם ללכת לרופא אחר? או שזה יובש?

יובש יכול להיות חמור יותר בעין אחת מעין שניה אפשר לנסות טיפול בטיפות לחות ללא חומר משמר שניתן לשים עם עדשות המגע. אם אין שיפור אז יש לפנות לבדיקה חוזרת בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין