ניוון מקולרי תלוי גיל

דיון מתוך פורום  בריאות העין

13/05/2019 | 20:19 | מאת: שלומית

שלום לכם, בהמשך למאמר (בקישור להלן) שפרסמתם אצלכם, איזה קומפלקס ויטמינים אתם ממליצים? תודה על תשובתכם https://www.doctors.co.il/medical-articles/264631

בבתי המרקחת קיים קומפלקס ויטמינים לעיניים שמומלץ במקרים של ניוון ברשתית. יש להבדק אצל רופא עיניים בכדי לדעת אם יש סמנים של ניוון ויש צורך בויטמינים בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

26/05/2019 | 11:30 | מאת: ניוון מקולרי תלוי גיל

תודה על תשובתך. ידוע לי כי יש קומפלקסים שונים של ויטמינים. אני חוזרת שוב על שאלתי, בהמשך למאמר שפרסמתם: איזה קומפלקס ויטמינים מומלץ. וכן, אני מאובחנת ע"י רופא עם הבעיה הנ"ל, אך לוטאין לא־עזר לי, לכן אני שואלת שוב – איזה עוד קומפלקסים של ויטמינים מומלצים. תודה על התשובה

מנהלי פורום בריאות העין