עדשות מגע קשות לקורטוקונוס

דיון מתוך פורום  בריאות העין

30/04/2019 | 13:14 | מאת: אורטל

שלום רב אני סובלת מקורטוקונוס בשתי העיניים יש לי ירידה חדה בראייה ממש אנני רואה. כמעט כלום בעין שמאל ובעין ימין מספר המשקפיים הינו - 10. הראייה שלי עם המשקפיים אינה טובה ואנני יכולה לקרוא או לצפות בטלויזיה ואף כבר אנני מזהה פרצופים האופטימטריסט הציע עדשות מגע קשות וטען שהראיה חדה וטובה יותר עם עדשות במקום המשקפיים. האם נכון הדבר שלקורטוקונוס עוזר יותר עדשות מגע במקום משקפיים

שלום רב, לקרטוקונוס יש להתאים עדשות מיוחדות ישנו אופטומטריסט מומחה ברשת עיניים העוסק רק בתחום זה, אבי עזרא, מוזמנת לקבוע אליו תור 3122*

מנהלי פורום בריאות העין