יובש לאחר כבייה של חומר כימי(ספטול)

דיון מתוך פורום  בריאות העין

28/04/2019 | 18:56 | מאת: נטליה

סובלת מיובש לאחר כבייה כימית של חומר ספטול לאחר כבייה נשארה לי פגיעה בלחמית . השתמשתי בהמון טיפות עיניים והכי התחברתי לHylocomod והשתמשתי במשחה שיצא משימוש ולאחר מכן יש לי יובש חזק לאחר לילה ניסיתי החלו גיל לא כל כך עזר לי וגם השתמשתי במשחהduraters שגם לא כל כך עזרה לי גם ניסיתי טיפות סיסטיין שגם לא עזרו לי. הייתי בייעוץ והמליצו להשתמש בטיפות Restasis 0.05%.רציתי לדעת מה תייל של טיפות restasis ,האם יש התרגלות לטיפול הזה ואולי יש משהו אחר שאני יכולה לנסות לפני שאני מתחילה טיפות האלא.

אם ניסית את כל הטיפות, אז בהחלט כדאי לנסות טיפול ברסטזיס. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

26/05/2019 | 23:07 | מאת: נטליה

תודה רבה לך על תשובתך ,רציתי לדעת האם יש תייל לרסטאזיס ואם יש התמכרות לטיפות ואם מפסיקים את טיפול בטיפות האם מצב עיניים יכול להחמיר או לחזור לקדמותו?

אין התמכרות לטיפות לחות. אם מפסיקים אז המצב חוזר לקדמותו בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין