קרטוקונטס בשתי העיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

18/04/2019 | 13:58 | מאת: אביב

שלום רב אני סובלת מקורטוקונוס בשני העיניים כאשר עין אחת שמאל בכלל לא רואה אין לי בה ראיה עשיתי בה ניתוח להשתלת קרנית לפני כשמונה חודשים. אין שום שיפור בראיה ועדיין אנני רואה בה כלוםהאם יכול להיות שצריך עוד זמן לשיפור בראיה? האם ניתן לבצע ניתוח אחר להחזרת הראיה? האם קורטוקונוס יכול להיעלם? בינתיים הרופא שלח אותי להתאמת עדשות קשות לשני העיניים האם מותר לי לשים את העדשה על עין שמאל לפני שהסירו ממנה תפרים. בנוסף לכך ניסיתי להתאים משקפיים ואין לי ראיה טובה עם משקפיים בקושי אני רואה האופטימטריסט אמר לי שקרטקונס קשה לתיקון ע"י משקפיים וחייב עדשות מגע קשות האם נכון הדבר. לא ניתן לתקן קרטוקונוס באמצאות משקפיים. אודה לכם על תשובותיכם לכל שאלותיי

שלום רב, קרטוקונוס אינו יכול להעלם. יש מגוון טיפולים למנוע ממנו להחמיר. מוזמנת להגיע לייעוץ ולקבל מידע מה הטיפול המתאים ביותר עבורך. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין