פס כחול בשדה הראייה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

27/03/2019 | 21:17 | מאת: אנונימע

שלום, לאחר התמקדות של מספר דקות במסך המחשב והסטת המבט מהמסך- ראיתי מעין פס כחול שנעלם תוך מספר שניות. התופעה חזרה על עצמה כל זמן שהבטתי על המסך במשך כמה דקות. יצוין כי זה לא קרה בהסתכלות על המסך שארכה זמן קצר יותר. התופעה לא חזרה כשלא הבטתי על המסך. ממה זה יכול לנבוע? ושאלה נוספת, אם אפשר- האם אי הרכבת משקפיים למשך שעתיים- שלוש, כשהמספר יחסית גבוה, יכול לגרום נזק לראייה? תודה רבה וערב טוב.

27/03/2019 | 21:52 | מאת: אנונימי

אציין כי התופעה התרחשה רק בהסתכלות על מסך ספציפי- בהתסכלות על מסך המחשב הנייד זה לא קרה..

אין נזק לעיניים באי הרכבת מששפיים לאחר מבט במסך יש לעיתים השתקפויות חסרות משמעות

מנהלי פורום בריאות העין