קרטוקונוס וצלקות בקרנית

דיון מתוך פורום  בריאות העין

25/03/2019 | 19:54 | מאת: אביטל

שלום. אני עם קרטוקונןס הייתי אצל פרופ צדוק ואמר שיש לי צלקות בקרנית בעין אחת. המליץ על עדשה סקלרית. אני עם יובש בעיניים גם ללא עדשות.(צריבה ושורף). האם יש עודיקה שניתן וכדאי לעשות לראות את פנים העין במידה ויש בעיה יותר מכפי שרואים במכשיר של הרופא? מה זה oct? ומה עושים עןד על מנת לראות לעומק? או שמספיק הבדיקות שהרופא עושה לקרטקונוס? אשמח לעזרתך!

הבדיקות של פרופ׳ צדוק בהחלט מספיקות. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין