ניתוח להסרת משקפיים עבור עין בעייתית

דיון מתוך פורום  בריאות העין

22/03/2019 | 18:41 | מאת: חיים

שלום, מזה כשנה וחצי שאני סובל מיובש כרוני וגם מפטריגיום (שני התופעות בעין אחת בלבד). אם אני ארצה בעתיד לגשת לניתוח להסרת משקפיים, האם זה משהו שעליי לקחת אותו בחשבון כגורם סיכון? האם מומלץ קודם להסיר את הפטריגיום ואז לגשת לניתוח לייזר?

רצוי להסיר הפטריגיום לפני לייזר להסרת משקפיים בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

31/03/2019 | 11:48 | מאת: טל

מי שיש לו יובש בעיניים ועוד כרוני לא יוכל לעבור ניתוח לייזר. בד"כ אנשים סובלים בגלל הניתוח מיובש. זה מאוד קשה לחיות עם יובש בעיניים. לא מומולץ לך בכלל.

מנהלי פורום בריאות העין