שעורה כלואה לפני חתונה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

19/03/2019 | 23:05 | מאת: גילי

אובחנתי עם כלזיון בעפעף העליון, עושה קומפרסים חמים כבר שבוע ללא כל שינוי. יש דרך מומלצת לקומפרסים יעילים יותר כדי לשפר את המצב או לפחות למנוע החמרה? מתחתנת עוד שבועיים וחייבת להפחית קצת את הנפיחות.. בנוסף בלילה מורחת מקסיטרול יש עוד משהו שכדאי לעשות?

שלופ רב, ראשית המון מזל טוב. קומפרסים הוא הטיפול היעיל לשעורה כמו שנתנו לך היית ימנסה גם משחה אנטיביוטית. תפני לרשת לגבי תרופות סבתא זה לא יכול להזיק. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין