אלרגיה כרונית בעיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

19/03/2019 | 13:23 | מאת: לי

שלום, רופא עיניים אבחן אותי כסובלת מאלרגיה כרונית בעיניים (בעונות מעבר). העיניים אדומות , מגרדות ויש לי פגיעה בחדות ראיה. מטופלת לא באופן קבוע באופטילסט ובלוטמקס. הטיפול עוזר זמנית מאד. האם לבקש מהרופא טיפול אחר?

שלום רב, ישנן טיפות עיניים המיועדות לארגיה אך יש לעבור בדיקה לפני שמתחילים שימור בהן. בנוסף יש להתשמש בטיפות ברטבה העוזרות בסיכוך העין, עונות המעבר מייבושות מאוד ולכן יש הגברה של האלרגיה. ממליץ לך על טיפות הילוקומוד או בפאנטן, ניתן לטפטף אפילו כל שעה. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין