OCT נדרש טיפול? ומה הטיפול הנדרש ?

דיון מתוך פורום  בריאות העין

16/03/2019 | 13:32 | מאת: דנית

בת 63. עקב דימום קל על הרשתית. שתי עיניים: קונטור פובאלי שמור. , PRRPE במקולה ללא עדות לפתלוגיה גסה ברמת ה . RPE יתכן דרוזן אקסטרהמקולרים/ שינויי RPE מעבר לארכדה ולדסקה נראית גליות ב ללא עדות לנוזל תת או תוך רשתי. האם יש צורך בטיפול? מודד 274 מיקרון מימין ו 280 מיקרון משמאל. (CMT) עובי רשתית מרכזית לא נצפית משיכה ויטראלית. נדרש טיפול. ומה הטיפול?

18/03/2019 | 17:25 | מאת: דנית

אנא תשובתך

יש לגשת עם הבדיקות לרופא עיניים מומחה במחלות רשתית בכדי לקבוע אם ומה הצורך בטיפול בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין