עדשה לקטרקט לרחוק או משהו אחר

דיון מתוך פורום  בריאות העין

13/03/2019 | 10:49 | מאת: אבי

אני הולך לעבור ניתוח ראשון בקאטראקט. יש לי משקפיים לראיה מספר 4 במינוס. אני חושב לקחת עדשה לרחוק. מה יותר טוב ? תודה רבה .

תלוי באופי ההתנהלות היומיומית. אם רוב היום אתה עסוק בעבודה משרדית וקריאה, יש שיעדיפו עדשה לקרוב, דומה למה שהיה עד היים. אם רוב הזמן אתה בחוץ ולא אכפת לך להוציא משקפיים מידי פעם לקריאה או שימוש בטלפון אז עדשה לרחוק יכולה להיות טובה. בכבוד רב ד״ר היימס

13/03/2019 | 18:52 | מאת: אבי

האם עדיף עדשה מולטיפוקל? תודה.

לכל סוג עדשה יש את היתרונות והחסרונות. יש לדון עם הרופא המנתח על סוג העדשה המתאים ביותר בכבוד רב ד״ר היימס

מנהלי פורום בריאות העין