כדורים ליובש בעיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

07/03/2019 | 13:14 | מאת: רבקה

רופא עיניים בדק אותי וראה שיש לי יובש קיצוני בעיניים בגללו אני רואה מטושטש לפעמים. הוא רשם לי טיפות עיניים ג'נטיל ואמר לטפטף אותן פעם בשעה. לאמא שלי הגרה בחו"ל יש בעיה דומה והרופא המליץ לה לקחת כדורים שמטפלים ביובש הזה ללא צורך בטיפות. רופא העיניים אמר לי שהוא אינו ממליץ על כדורים כאלו בארץ בגלל תופעות לוואי. האם כדאי לקחת את הכדור שאמא שלי מקבלת בחו"ל או לא להסתכן? זה שם הכדורים שהיא לוקחת: Lacritec Relief From Dry Eyes

מדובר בתוספים של אומגה 3 אשר אין הוכחה ליעילותם. ניתן לרכוש בחנויות טבע את התוספים האלה ללא מרשם בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין