יובש בעיניים- המשך תגובה מלמטה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

05/03/2019 | 11:07 | מאת: שי

אני שם גם סיסטן ג׳ל לפני השינה, האם לדעתך ישנם עוד טיפולים שאפשר לנסות שמקלים על היובש? כי כרגע אני עם פלגים גם בפתחי ניקוז התחתונים וגם בעליונים, עם טיפול ביום של הילו קומוד ולפני השינה סיסטן תודה

שלום רב, הטיפול שקיבלת הוא טיפול אינטנסיבי שעלול להעזור מאוד בעניין היובש. רק לאחר כ3 חודשים ניתן יהיה להרגיש בשינוי. יש להקפיד בנוסף על שתייה מרובה של מים (10-12 כוסות) ולחקת 2 כדורים של אומגה 3 ביום לאחר האוכל. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

06/03/2019 | 18:54 | מאת: שי

מודה לך על התשובה, במינון של כמה לקפסולה לקחת ביום? אני מכיר אומגה 3 ״950״ של סולגאר למשל

מנהלי פורום בריאות העין