הרגשה מוזרה בעין - יובש?

דיון מתוך פורום  בריאות העין

28/02/2019 | 00:42 | מאת: ליאור

היי. יש לי תחושה כאילו עין שמאל נדבקת לי כל הזמן. אני לא יודעת אם זה יובש כי זה לא חלק מהתסמינים שקראתי. התחושה היא שכל כמה דק אני צריכה למשוך את העור מתחת לעין למטה כדי למנוע את ההדבקות. התחושה מציקה והעין כאילו עייפה. חשוב לציין שאני אחרי בדיקה אצל רופא עיינים שאמר שאין שום בעיה הנראית לעין.

28/02/2019 | 00:44 | מאת: ליאור

חשוב לי לציין שהתחושה הזאת היא בצד השמאלי של העין כלומר החיצוני (לא הקרוב לאף)

במידה ואין ממצאים בבדיקת עיניים, יתכן ומדובר ביובש בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין