חשיפה לאור לתינוק- שאלה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

19/02/2019 | 16:20 | מאת: ר

בני בן שלושה חודשים עוקב במבט לכל הצדדים, מגיב בחיוך, מקרב ידיים למרכז - חפץ. היו כמה פעמים שבדקתי את אוזניו עם פנס פלאש הפלאפון לזמן קצר, כדי להוציא לכלוך במגבון. בדיעבד זו אולי טעות ממש. האם יכול להיגרם נזק לראיה אם לא כוון לעיניים כלל אולי בזווית לזמן קצר? יש צורך בבדיקת עיניים? תודה

חשיפה למס' שניות לא עלולה לגרום נזק. אם את מאוד חוששת גשי לבדיקה אצל רופא עיניים המתמחה בילדים. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין