כתם בעין..........אשמח לחוות דעת

דיון מתוך פורום  בריאות העין

17/02/2019 | 19:16 | מאת: עדן

שלום כמעט שנים אני מבחינה בזווית שתי העיניים שלי מצד האף כזה כתם לא צהוב אלא נוטה לצבע צהוב לא כמו הלבן של העין שתי העיניים בצד האף מצד של הקרנית עד הזווית כסה כתם משתלב עם הלבן ויש בו קצת ורידים הוא יותר בולט כאשר אני עייפה או יש לי חוסר בשעות שינה מה זה אפשר להוריד אותו הוא ממש שטוח בשתי העיניים האחרים מבחנים בזה כאשר אני עייפה ורוצה לישון שאר העין לבנה אבל לא לבן לבן אלא בגדר הנורמה בשתי העיניים התופעה משנים

לא ניתן לקבוע באופן חד משמעי ללא בדיקה, ככל הנראה מדובר בפטריגיום או בפינגוקולה. במידה וכן, לפי התאור מדובר בנגע קטן מאוד שלא מצריך טיפול. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין