עייפות בעין אשמח לתשובה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

13/02/2019 | 17:54 | מאת: מירית

הבת שלי בת 8 היום הייתה משחקת בחצר כאשר חזרה הביתה היא אומרת לי אמא העיינים שלי עיפות אני מרגישה שאני מתאמצת כדי לפתוח אותן כאילו הן רוצות להיעצם אני נלחצתי ושאלתי אותה אם את ראוה טוב אמר לי כן אבל מרגישה שאני פותחת אותן בכוח הן רוצות לסגור ממה כאב זה יכול לנבוע קבעתי לה תור בשבוע הבא לרופא עיניים אהל לחוצה ומפחדת ממשהו מסוכן יש לציין שהיא חולנ יש לה דלקת בגרון

13/02/2019 | 18:10 | מאת: מירית

וגם התחיל אצלה צינון באף וגודש

יתכן ומדובר במחלה ויראלית ובעין הסמנים הם עייפות. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין