לכלוך שחור מלוה בעין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

10/02/2019 | 13:12 | מאת: גל

שלום רב, מס' ימים אני חווה בעין שמאל מעיין לכלוך שחור שצף בעין, שמלווה את העין בדיליי קצר. הייתי אצל רופא עיניים שקבע לפי הנאמר שמדובר בfloaters. הוא שאל אותי אם קיימים גם הבזקים ושללתי. וגם הציע שאגיע בעוד 10 ימים למעקב. האם יש מקום לחוות דעת שנייה? האם יכול להיות שבבדיקה שביצע הרופא הוא לא הבחין בהיפרדות רשתית (דבר שמחייב טיפול מיידי) / שהאבחון איננו נכון? תודה, גיא, מטופל מודאג

ברוב המקרים הפרדות הזגוגית אינה מלווה בהפרדות רשתית. יש המלצה לעבור בדיקה חוזרת לאחר 10-14 יום כפי שהרופא שבדק אותך ביקש. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין