הרכבת משקפיים מקרוב לאורך היום

דיון מתוך פורום  בריאות העין

10/02/2019 | 05:46 | מאת: שירלי

שלום, אני בת 42 . מרכיבה משקפיים לראייה מקרוב כחצי שנה. המספר הוא ּּ1. שאלתי היא : אני נוהגת להרכיב את המשקפיים כל היום גם לראייה מרחוק. האם עצם העובדה שאני מרכיבה אותם כך יכולה לגרום לי נזק או פגיעה בראייה מרחוק? האם כדאי להסיר את המשקפיים כשאני מסתכלת רחוק? תודה.

שלום רב, אין כל סיבה שיגרם נזק. אך יש סיכוי כי ישנו מספר גבוה יותר למרחק. יש לגשת לאופטומריסט מוסמך לבצע בדיקה למשקפי מרחק. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין