מספר פלוס נמוך לאחר לייזר

דיון מתוך פורום  בריאות העין

03/02/2019 | 19:40 | מאת: מאור תורגמן

שלום לפני שלוש וחצי שנים עברתי ניתוח להסרת משקפיים כמובן ברשת עיניים בשיטת אינטראלסיק אצל דוקטור לוינגר המספרים שלי בעיניים היו כמעט מינוס 3 ב2 העיניים עם צילינדר בחצי שנה האחרונה הרגשתי ירידה קלה בראייה בתקופות כאלו ואחרות והלכתי להיבדק נאמר לי שיש לי פלוסים קטנים ב2 העיניים של 0.5 בעין שמאל ובעין ימין 3/4 מספרים די נמוכים ונאמרו לי בבדיקה ברשת עיניים שהם ״חסרי משמעות״ מכיוון שזה שריר שהעין מפעילה כדי להתגבר על כך הבעיה שלי היא בלילה שדי קשה לי להתגבר על זה ולפעמיים גם ביום אני מרגיש שזה מפריע לי ( בתקופות ) השאלה שלי היא כזו יש טעם להרכיב משקפיים במספרים כאלו ? אני מפחד להרגיל את העיניים יש סיכוי שהמספרים האלו יחלפו ? או יחמירו ? ומה עלי לעשות תודה רבה

במספרים פלוסים נמוכים כאלה אין סיבה להרכיב משקפיים. יש סיכוי שהמספרים יחלפו עם הזמן.

מנהלי פורום בריאות העין