האם אופטימיטריסט יכול להגיד אם קוצר/רוחק ראיה נובע מבעיה במבנה העין?

דיון מתוך פורום  בריאות העין

22/01/2019 | 00:54 | מאת: שואל

למיטב הבנתי קוצר/רוחק ראייה נגרם בדרך כלל מבעיה בגודל העין או בצורה של הרשתית/עדשה, במקרים אלו נראה שתרגילי עיניים לא יעזרו. אני בהחלט צריך משקפיים, ויותר נוח ללכת לאופטימיטריסט, אבל אני רוצה לדעת גם אם אפשר לפתור את הבעיה שלי בעזרת תרגילי עיניים. אז, האם אופטימיטריסט יוכל לענות על השאלה הזו או שעדיף שאלך ישירות לרופא עיניים?

שלום רב, אכן אופטומטריסט מוסמך יכול לענות לך על כל השאלות של מבנה העין וההשפעה של העניין על המספר שלך. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין