צביעת גבות עם צבע ללא אמוניה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

18/01/2019 | 14:18 | מאת: דניאל

היי אני נוהגת לצבוע גבות עם צבע חצי קבוע ללא אמוניה. הצבע לא מיועד לגבות. אני דואגת ממש שלא יכנס לעיניים אבל אחרי שטיפת הצבע אני שמה לב שיוצא קצת נוזל צהוב מהפינה של העין. האם בכל זאת החומר מצליח להכנס בלי ששמתי לב ואז העין הוציאה אותו?

שלום רב, אין לצבוע עם צבע שלא מיועד לאזור העיניים. יש לגשת לבדיקה אצל רופא לשלול פגיעה בעין. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

21/01/2019 | 17:00 | מאת: דניאל

פעם אחרונה שצבעתי היה לפני חצי שנה. ומאז הייתי כבר בבדיקה אצל רופא עיניים בקשר לחשש לשריטה בקרנית ממשהו שנכנס לעין. הבדיקה היתה תקינה. צריך ללכת שוב?

אם הבדיקה יצאה תקינה אין צורך. ממליץ על מעקב שגרתי אחת לשנה בלי קשר. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין