בלפריטיס ובדיקת עיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

16/01/2019 | 18:44 | מאת: עמרי

שלום הלכתי לרופא היום מכיוון שהעיניים שרפו והציקו לי. הוא אבחן בלפריטיס. רציתי לשאול - האם חוץ מקומפרסים ותרופות, יש משהו מומלץ לעשות בנידון ? שמעתי על טיפול בפולסים של אור בעפעף התחתון. האם זה משהו מוכר ובטוח ? ושאלה נוספת - הרופא אמר שהעיניים תקינות, אבל מצד שני בטופס סיכום פגישה לא כתוב כלום על הרשתית (כפי שראיתי שהיה כתוב בבדיקה קודמת לפני כשנה). האם בכל בדיקה עם הרחבת אישונים כמו שעברתי, הרופא מסתכל גם על הרשתית ועומק העין, לראות שהכל תקין(וסתם שכח לרשום)? אני פשוט קצת דואג ורציתי לוודא. תודה !

הטיפול שקיבלת הוא הטיפול שניתן לבלפריטיס. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין