אופתלמוסקופ

דיון מתוך פורום  בריאות העין

14/08/2012 | 15:01 | מאת: יוסי

שלום רב אני מתחיל בקרוב התמחות ברפואת עיניים ואני מעוניין לרכוש אופתלמוסקופ ישיר אשמח לקבל המלצתכם לגבי קנייה, איזה מדדים חשובים במכשיר וכדומה, חברות מומלצות, איפה לרכוש בארץ. מה המחיר הממוצע למכשיר? כמו כן, האם יותר זול לקנות אופתלמוסקופ בגרמניה לעומת ישראל? יש לי שם משפחה שמגיעה לארץ הרבה... תודה רבה!.

יוסי שלום רב, אינני מתמצא במחיר העכשוי של אופטלמוסקופ ישיר, אך נראה לי שהמוצר של חברת HEINE הוא טוב מאמוד, וניתן לטעון את הבטרייה שלו בקלות עם חיבור ישיר למערכת החשמל שבחדר. אינני יודע אם הוא זול יותר בגרמניה. בברכה, פרופ' קרמר ישראל

מנהלי פורום בריאות העין