תוצאות בדיקת עיניים לבת 4

דיון מתוך פורום  בריאות העין

15/01/2019 | 12:02 | מאת: ענת

שלום ד"ר ביתי בת ה- 4 עשתה בדיקת ראייה בטיפת חלב. בבדיקה היא ראתה את כל הציורים שעל הלוח עם שתי עיניים פקוחות וכשהסתירה בכל פעם עין אחת לא הצליחה לראות שניים מהציורים מתוך ה 4 שנמצאו בשורה האחרונה. האחות הפנתה אותנו לרופא עיניים אבל אני לחוצה והייתי רוצה לשמוע ממך (עד שיגיע התור לרופא העיניים) האם יש סיבה לדאגה? האם על סמך הפרטים שמסרתי לך זה נשמע שהיא תצטרך משקפיים? לתשובתך אודה

שלום רב, אם הבדיקה של כל עין בנפרד לא היתה תקינה, אזי יש להניח כי ראייתה של ביתך איננה מקסימלית וכי היא זקוקה קרוב לוודאי למשקפיים במספרים נמוכים. ממלית לעבור בדיקת אופטומטריסט לצורך התאמת משקפיים. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין