דלקת בעין לאחר 2 קווי טיפול שלא עוזרים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

05/01/2019 | 18:14 | מאת: מיטל

בת 28, יש לי דלקת בעין שהתחילה מלפני שבועיים. הלכתי לרופאת המשפחה שרשמה לי סינטומיצין ודתאמיצין ולאחר כשבוע ללא שיפור חזרתי אליה. היא הציעה לי אוגמנטין וסירבתי כי לא רציתי למהר לקחת אנטיביוטיקה סיסטמית לדלקת בעין. החלטתי ללכת לרופאת עיניים שרשמה לי מקסיטרול והמליצה לי לרכוש פדיות ניקוי לעיניים של ד"ר פישר וכך עשיתי. אני מטפלת בטיפול הנ"ל כבר יומיים, הנפיחות ירדה במוקד אחד אבל במוקד השני, של הריסים התחתונות, יש יותר אדמומיות, אפילו מעט מוגלה וזה כואב בטירוף. הרופאה אמרה לי שייקח אפילו חודש עד שזה יעבור, אבל נראה שזה פתאום החמיר. מה כדאי לעשות? להוסיף שילוב של דתאמיצין וסינטו במהלך היום ולשים מקסיטרול בלילה או לחכות עוד קצת עד שאחזור לרופאה לאנטיביוטיקה? תודה מראש!

שלום רב, יש ללא בדיקתך אין דרך לעזור. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין