ציפורן שנכנסה לעין של תינוק

דיון מתוך פורום  בריאות העין

03/01/2019 | 19:49 | מאת: ענבר

היי, הבוקר גזזתי לבן שלי בן 3 וחצי חודשים ציפורניים, ואחת מהן עפה לעין שלו, לא הצלחתי להוציא והיא נעלמה בתוך העין...במהלך כל היום לא היה אודם והעין נראתה טוב מאוד ובערב לפתע ראיתי את הציפורן בקצה העין והוצאתי אותה. השאלה אם יכול להגרם נזק לעין מהציפורן החדה? העין נראית רגיל לחלוטין... תודה מראש, ענבר

שלום רב, יש לעבור בדיקת עיניים מקיפה לאחר כניסה של גוף זר. כמובן רופא עיניים מומחה לילדים. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין