פלוטרס תלמד לחיות עם זה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

28/12/2018 | 08:33 | מאת: אבי

חוזר שוב שרתתי בצבא כקצין בכיר והתמודדתי עם מקרים וארועים קשים בהצלחה. אני יודע להתמודד. כאן אני פשוט מאוכזב מקהילת רופאי העיניים וממערכת הבריאות. הסבל מהפלוטרס הינו קשה ופוגע באיכות החיים. שום מחקר והתעלמות כוללת. אין פתרון. אני רואה 6:6 . אף רופא לא נותן פתרון וקיימת הפחדה כללית מויטררטומי. אבקש בכל לשון של בקשה לעזור לכולנו. לנערים מגיל צעיר ולמבוגרים. אבי 052399605

שלום אבי, לרפואה אין דרך להתמודד עם פלוטרים. המוח יודע לקבל את זה ולהתעלם מהתופעה. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין