כאבים בעיניין וטישטוש קל

דיון מתוך פורום  בריאות העין

18/12/2018 | 14:26 | מאת: עמוס

שלום ד ר לפני כמה ימים התחיל ליכאוב לי העיניים ועין ימין שלי ריבלה טישטוש קל .העיניים כואבות מאד בעת קריאה / כל מאמץ אחר (חייב לציין שאני קורא המון בחושך אם אור קלוש עד מאוחר בלילה ) הלכתי לבדיקה והרופאה נתנה לי טיפות ואמרה שהכאב זה מהסינוסיטיס שיש לי הטיפות לא עוזרות לי ממש והעייניים ממשיכות לכאוב לי האם אני צריך בדיקה נוספת יכול להיות שזה בגלל הקריאה ? אשמח לתשובה בתודה מראש עמוס

שלום רב, אם כבר נבדקת אצל רופא עיניים והכל תקין יש לעבור מעקב של הסינוסיטיס אצל רופא המשפחה שלך. לגביי עניין הקריאה -לא קוראים בחושך מוחלט זה מקשה על העיניים. ממליץ לך לעבור בדיקה מקיפה אצל אופטומטריסט מוסמך בכל אופטיקה מכובדת לגביי עניין של משקפיי קריאה. בברכה, פרו' קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין